Ugrás a tartalomra

104 éves a Vajdasági Gazdasági Kamara

2023.02.01
14:46
2023.02.01
16:31
Forrás
Pannon RTV
Ennek alkalmából kiosztották a 2022-es év díjait és elismeréseit a legsikeresebb vállalkozóknak és gazdasági társaságoknak.

A legsikeresebb üzletembernek Kosta Mirosavljevićet választották, aki jelentős teljesítményeket ért el a mezőgazdaság, az ipar és a szolgáltatások terén is Vajdaságban. Mások mellett elismerésben részesült még a Masterplast Yu Kft. is. A munkanélküliség csökkentése terén elért eredményekre hívta fel a figyelmet az eseményen Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke.

„Így van, sikerült 7,4 százalékra csökkenteni a munkanélküliségi rátát Vajdaságban. Ez a történelmileg legalacsonyabb munkanélküliségi ráta az elmúlt 30 évben, és a következő célunk az lesz, hogy megközelítsük a második világháború óta a legalacsonyabb munkanélküliségi rátát.”

Vajdasági Gazdasági Kamara
Masterplast

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.