Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.02.01.

2023.02.01
18:00
Forrás
Pannon RTV
Továbbra is változékony, viszonylag enyhe idővel telik a február. Csapadékra a hét végéig nem kell számítani. A nappali csúcsok 7 fok körül alakulnak.

Ami az előttünk álló éjszakát illeti, komoly lehűlés nem valószínű, Vajdaság-szerte 1-2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökre virradóra többfelé várható csapadék. Napközben azonban többfelé kitisztul az ég, a szél azonban továbbra is élénk lesz. Komolyabb csapadékra többnyire Bánátban és a fővárosban számíthatunk. Átlagosan 7 fok köröli értékeket mérhetünk.

A hét vége felé is gyakran lesz szeles az idő, valamint csapadékra is számíthatunk, a délutáni hőmérséklet 7 fok körül mozog majd. Vasárnap és hétfő hajnalban komolyabb fagyokra van kilátás, a leghidegebb órákban akár -5 fokot is mérhetünk.

A régió keletebben fekvő országaiban is hasonlóan szeles, borongós időjárás lesz jellemző csütörtökön. Havazásra Kolozsváron van kilátás, ahol a délutáni hőmérséklet 3 fok körül alakul majd. A régió többi országában többnyire felhős-napos időszakok váltják egymást, az átlaghőmérséklet 6 fok körül alakul.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.