Ugrás a tartalomra

Hárman haltak meg egy buszbalesetben Szlovéniában

2023.02.03
15:04
2023.02.03
15:11
Forrás
Transtelex.ro, n1info.si
Súlyos buszbaleset történt hajnalban Szlovéniában. Három utas - két nő és egy férfi meghalt, többen pedig megsérültek, amikor a jármű Muraszombat környékén letért az autópályáról, és beleborult a sztráda melletti árokba.

A Muraszombati Rendőrkapitányság képviselője, Suzana Raus azt mondta, az Olaszországba tartó, román rendszámú autóbuszon 26 utas és 3 sofőr utazott. Három sérültet kórházban ápolnak, mindannyian 50 év feletti, kettőjüknek mellkasi, egyiküknek gerincsérülése van. Nincsenek életveszélyben - mondta a sajtónak Daniel Grabar, a muraszombati közkórház igazgatója.

Az autópályát több órára teljesen lezárták, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A hatósági szóvivő egyelőre annyit mondott, hogy a balesetet a buszsofőr okozta, aki jobbra letért az útról, de hogy ez miért következett be, egyelőre nem tisztázott.

buszbaleset
Szlovénia

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.