Ugrás a tartalomra

Ma kezdődik a nyugdíjak kifizetése Szerbiában

2023.03.02
10:44
Forrás
Pannon RTV
Elsőként az önálló tevékenységet végzők kategóriájába tartozó felhasználók kapják meg - értesít a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap.

A katonai és mezőgazdasági nyugdíjasoknak március 4-én utalják a járandóságot, azok számára, akik bankszámlára fogadják azt. Március 6-án pedig azok is megkapják a nyugdíjat ebből a kategóriából, akik a postán veszik fel, vagy lakcímükre kérik kézbesítését. Azoknak, akik munkavállalóként mentek nyugdíjba március 10-én fizetik ki a nyugdíjat, elsőként ebben az esetben is a számlaszámra érkezik meg az összeg, a postán és az otthoni lakcímen felvevő nyugdíjasok március 13-án vehetik fel a pénzt. A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap adatai alapján a januári átlagnyugdíj összege Szerbiában 37 ezer 809 dinár.

nyugdíj
Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.