Ugrás a tartalomra

Őrzi harmadik helyét a TSC

2023.03.02
16:00
2023.03.02
20:14
Forrás
Pannon RTV
Magabiztos győzelmet aratott a TSC a szerbiai labdarúgó Szuperliga mai játéknapján.

A topolyaiak Kragujevácon vendégszerepeltek, és már az első félidőben eldöntötték a 3 pont sorsát. A vendégek vezető találatát Milosavljević szerezte meg a 4. percben, majd a 31. percben Jovanović duplázta meg a TSC előnyét.

A 2:0-ás győzelemnek köszönhetően a topolyaiak őrzik harmadik helyüket a bajnokságban, és pozitív hangulatban készülhetnek a Crvena zvezda elleni derbire, amelyet kedden 18:30-tól játszanak majd a TSC Arénában.

A Radnički elleni mérkőzés második félidejében Szőke Adrián is lehetőséget kapott a topolyaiaknál.

Szőke Adrián, labdarúgó, TSC: „Örülök neki, hogy több játékidőt kaptam, és hogy többet tudtam segíteni a csapatot, amiben tudtam, védekezésben vagy támadásban. Nagyon fontos győzelem volt idegenben. Jól játszottunk szerintem."

Radnički
Kragujevac
labdarúgás
szerb Szuperliga

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.