Ugrás a tartalomra

Brnabić: Nem ismerjük el Koszovót, és nem lehet az ENSZ tagja

2023.03.04
14:56
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučić szerb elnöknek Brüsszelben sikerült megvédenie Szerbia nemzeti érdekeit, a békét és a stabilitást - jelentette ki Ana Brnabić.

A kormányfő a Szerb Haladó Párt surčini községi bizottságánál tett látogatása során elmondta, nehéz hét áll Szerbia mögött, de három fontos dolgot eredményezett. Az első, hogy az elnök semmit nem írt alá, a második, hogy még jobban megerősítette azt az álláspontot, hogy a szerb községek közösségének a megalapítása elsőként szerepel a napirenden, és a brüsszeli megállapodás ezen részét teljesíteni kell, a harmadik pedig az, ami számunkra vörös vonalat jelent, mégpedig, hogy nem ismerjük el Koszovót, és nem lehet az ENSZ tagja – nyilatkozta az újságíróknak a kormányfő.

Szerb Haladó Párt
Ana Brnabić

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.