Ugrás a tartalomra

A címvédő Verstappené az idénynyitó pole pozíció

2023.03.04
17:29
2023.03.04
18:15
Forrás
MTI
A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat az első helyről.

A 25 éves pilótának ez pályafutása 21. pole pozíciója, mellőle ráadásul csapattársa, a mexikói Sergio Pérez startolhat majd a második helyről. A harmadik rajtkockát a tavaly összetettben második Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője foglalhatja el, márkatársa, a spanyol Carlos Sainz Jr. pedig a negyedik kockából kezdheti majd meg a szahíri viadalt. Az 57 körös Bahreini Nagydíj vasárnap 16 órakor kezdődik.

Max Verstappen
Bahreini Nagydíj
Forma-1

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.