Ugrás a tartalomra

Patakba zuhant egy gyerekeket szállító busz a francia Alpokban

2023.03.05
06:59
2023.03.05
09:53
Forrás
Tanjug, Vajdasági RTV
A járműben 40 általános iskolás diák utazott, összesen 21 személy sérült meg.

A busz lement az útról, legurult egy lejtőn és egy hegyi patakba zuhant. A sofőr és a mellette utazó személy sérült meg a legsúlyosabban. 18 gyerek és egy felnőtt könnyebb sérülésekkel megúszta a szerencsétlenséget - jelentette ki Fabien Mulyk, Corps polgármestere, ugyanis ennél a településnél történt a baleset. A gyerekek jól vannak, valószínűleg valamilyen egészségügyi problémája akadt a sofőrnek vezetés közben - tette hozzá. A térségi ügyész vizsgálatot indított. A helyi illetékesek azt nyilatkozták a francia sajtónak, hogy az időjárási viszonyok jók voltak, amikor az autóbusz letért az útról, nem volt havas az útszakasz, nem borította jégpáncél.

francia
Franciaország
Corps
buszbaleset
busz
Fabien Mulyk

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.