Ugrás a tartalomra

45 millió dinár a nők ingatlanvásárlásának támogatására

2023.03.15
13:31
Forrás
Közlemény
2023-ban 45 millió dinárt fordít a nők ingatlanvásárlásának támogatására Vajdaság.

A tartományi kormány ülésén döntés született arról, hogy az említett összeget vissza nem térítendő támogatásként fordítják a nők helyzetének javítására az ingatlanpiacon. Az ingatlantulajdonosoknak ugyanis csupán 14 százaléka nő. A cél a nők gazdasági helyzetének erősítése és a családok lakhatási kérdésének megoldása. A pályázatot a tartományi szociálpolitikai, demográfiai és nemi egyenjogúsági titkárság jelenteti meg. Azok a nők jelentkezhetnek a támogatásra, akik egyedülálló anyák, illetve házastársi vagy élettársi közösségben élnek Vajdaságban, és nincs saját lakóingatlanjuk.

nők
ingatlan
támogatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.