Ugrás a tartalomra

Iskolatársai öltek meg egy 12 éves kislányt Németországban

2023.03.16
07:20
Forrás
hirado.hu
Luise még szombaton tűnt el, holtestét másnap találták meg, sajtóinformációk szerint több késszúrással végeztek vele.

Mint kiderült a gyilkosságot az áldozat két barátnője követte el: a 12 és 13 éves lányok beismerő vallomást tettek. Az elkövetők fiatal koruk miatt nem büntethetők. Az ügyészség az indítékról pusztán annyit közölt: azok a dolgok, amelyek gyermekeket ilyen súlyos bűncselekményre késztethetnek, egy felnőtt számára érthetetlenek lehetnek, de minden bizonnyal heves érzelmek játszottak szerepet. A tartományi miniszterelnök arról beszélt: ez az eset is azt bizonyítja, hogy Németországban egyre jobban terjed a gyermekek közötti erőszak. Hendrik Wüst kijelentette: a hasonló esetek megelőzése érdekében alaposan ki kell vizsgálni a mostani eset körülményeit, hogy megértsék, és máshol is felismerjék a gyermekek közötti erőszakot és forrását.

gyilkosság
Németország

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.