Ugrás a tartalomra

Közel-kép - Őseink Zenéje - népzenei rendezvény Szenttamáson

2023.03.16
17:31
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

Ismét Szenttamás volt Vajdaság népzenei fővárosa egy napra. A dél-bácskai településen huszonegyedik alkalommal tartották meg az Őseink Zenéje elnevezésű rendezvényt.

Csonka Ferenc
Nityetin Anasztázia
Horváth Fanni
Kovács Blanka
Hosszú Anasztázia
Salamon Rudolf
Brezovszki Gergő
Nyers Bakó Ramóna
Tillinkó Luca
Kelemen Zsolt
Móricz Bence
Vékony Evelin
Szabados Fodor Beáta
Őseink Zenéje

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.