Ugrás a tartalomra

50. jubileumát ünnepli a Szabadkai Gyűjtők Egyesülete

2023.03.19
16:58
2023.03.19
17:07
Forrás
Pannon RTV
Nemzetközi börzét szerveznek.

50. jubileumát ünnepli a Szabadkai Gyűjtők Egyesülete, az elmúlt 20 év munkásságát pedig egy monográfiában örökítették meg. Az egyesület 1970 óta létezik, a koronavírus miatt azonban eddig nem tudták kellőképpen megünnepelni a jeles eseményt. A Szabadkai Gyűjtők Egyesületének jelenleg több mint 50 tagja van. Az egyesület jövő szombaton szervezi meg a 84. nemzetközi tavaszi börzéjét Szabadkán, ahová sok szeretettel várják az érdeklődőket.

Gerlovics Szilveszter, elnök, Szabadkai Gyűjtők Egyesülete: „Az egyesület nemre, korra, ideológiai hozzáállásra, szociális helyzetre tekintet nélkül rendkívül széles. Mindenféle gyűjtőkört felölelünk, leginkább műgyűjtők vesznek részt; a numizmatikusok, a filatelisták, jelvénygyűjtők, gyakorlatilag mindenki, aki a gyűjtő kategóriába sorolható, az egyesületünk tagja.”

Szabadkai Gyűjtők Egyesülete
Gerlovics Szilveszter

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.