Ugrás a tartalomra

Bántalmazta lányát egy nő Pancsován

2023.03.21
21:20
2023.03.21
21:25
Forrás
Szerbiai RTV
A dél-bánáti városban letartóztattak egy 32 éves nőt, mert a gyanú szerint erőszakosan bánt lányával, sértegette, gúnyolta, szidta, kezeit a babaetetőhöz kötözte és kidobta a teraszra.

A közlemény szerint családi erőszak bűntette miatt a pancsovai ügyészség a rendőrséggel együttműködve letartóztatta a '91-es születésű J. M.-t. A közlés alapján a nő a lakásában tavaly december óta bánt erőszakosan kiskorú lányával. 48 órás fogva tartást rendeltek el, bűnvádi feljelentést tesznek ellene, és kihallgatják mint gyanúsítottat.

bántalmazás
lány
Pancsova
rendőrség
ügyészség
gyanúsított
családi erőszak
erőszak

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.