Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.03.26.

2023.03.26
18:00
2024.02.05
12:42
Forrás
Pannon RTV
Erősebb lehűlésre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet a jövő hét első felére vonatkozóan.

Az elkövetkező napokban több helyen eső, viharos szél és reggeli fagyok várnak ránk. A csúcshőmérsékletetek a hét első felében 9 és 12 fok között mozognak.

Az előttünk álló éjszakán többnyire felhős lesz felettünk az ég, helyenként kisebb záporok is előfordulhatnak. Szabadkán és Magyarkanizsán 2, Vajdaság többi településén pedig 3 és 4 fok közötti értékeket mérhetünk a leghűvösebb órákban.

Hétfőn egy erős hidegfront hatására Vajdaság-szerte várható eső, zápor, valamint erős lesz az északnyugati szél is. A csúcshőmérséklet 10 és 12 fok között alakul.

Kedden változékony időre van kilátás, időnként többfelé záporok is előfordulhatnak. A hajnali órákban sokfelé fagyni fog. Szerdán akár -3 fokot is mérhetünk a reggeli órákban, napos-felhős időre számíthatunk, a legmelegebb órákban 12 fokot mérhetünk. Csütörtöktől felmelegedés várható, de marad az esős idő 17-18 fokos csúcsértékekkel.

Ami a szomszédos ország időjárását illeti, legtöbb helyen csapadékos időjárás várható. Kisebb mennyiségű csapadékra Budapest, Eszék és Ljubljana környékén van kilátás. Az átlaghőmérséklet a térségben 11 fok körül alakul.


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.