Ugrás a tartalomra

Változékony időjárás március végén

2023.03.29
07:42
2023.03.29
07:50
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
Viharos széllökések megint lehetnek szombaton.

Fagyos reggelre ébredtünk ma Szerbiában. Napközben főként a felhőké lesz a főszerep. A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint estétől az ország keleti részén számíthatunk csapadékra. A legalacsonyabb hőmérséklet -4 és +2, míg a legmagasabb +9 és +14 fok között alakul. Szabadkán a változó felhőzet mellett legfeljebb 9-10 fok várható.

Csütörtökön némileg felmelegszik az idő, a legmelegebb órákban 14-15 fokot is mérhetünk, Szerbiában egyes helyeken akár 20 fok is lehet. Ennek ellenére továbbra sem lesz napos felettünk az ég.

Záporok, zivatarok a hét végéig szinte bármikor előfordulhatnak, sőt az előző napok viharos széllökései után szombaton ismét feltámadhat a szél.

időjárás
hőmérséklet
csapadék
szél

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.