Ugrás a tartalomra

Példaértékűen cselekedtek a TSC játékosai a tömegbalesetnél

2023.03.29
12:30
2023.03.29
13:19
Forrás
mozzartsport.com
A TSC labdarúgói figyelmeztették a tegnapi balesetre az autósokat a Szabadka és Topolya közötti úton.

A porvihar miatt kialakult szerencsétlenségben 14 jármű ütközött össze. A TSC öt játékosáról egy videó jelent meg a közösségi médiában. A járművüket Goran Antonić csapatkapitány vezette. A felvételen az látható, hogy a játékosok a balesetet megkerülve leparkoltak az út mellett és az érkező járműveket figyelmeztették a veszélyre.

Antonić mellett Josip Čalušić, Nenad Filipović, Martin Mirčevski és Ifet Đakovac volt ott az esetnél. Antonić azt mondta, látták, hogy autók közelednek a porvihar felé és nem tudhatnak a balesetről. Hozzátette, miután az autókat megállították, hívták a mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket. Ezután visszamentek a szerencsétlenség helyszínére, hogy megnézzék, hogy az emberek jól vannak-e.

tömegbaleset
figyelmeztetés

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.