Ugrás a tartalomra

Emberek a kulisszák mögött

2023.03.30
15:02
2023.03.30
19:30
Forrás
Pannon RTV
Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.

A szervezőnő az egyetemen belül nemcsak az idegen nyelvi szakosztályt vezeti, hanem az Európai Filmek Palicsi Fesztiváljának és a Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztiválnak is az egyik kulcsembere. Azt mondja, feladatai közül az önkéntesekkel való munkát élvezi legjobban.

Renata Rudić, oktatási programok szervezője, Szabadkai Szabadegyetem: „Kiváltság ismerős emberekkel dolgozni, de a legnagyobb elégedettséget a munkámban az elsődleges feladatom jelenti, azaz az önkéntesek koordinálása. Rajtuk keresztül megkíséreljük újra visszaadni a fiataloknak a kultúra, a színház és a mozi szeretetét, szeretnénk, hogy tegyenek valami hasznosat, illetve, hogy kilépjenek a saját komfortzónájukból, a mindennapjaikból. Hogy igazi értékekkel foglalkozzanak.”

Szabadka
Kortárs Galéria

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.