Ugrás a tartalomra

Hogyan értékesítsük sikeresen saját termékeinket?

2023.05.19
19:35
Forrás
Pannon RTV
Mi a sikeres vállalkozás titka, hogyan tudjuk értékesíteni és népszerűsíteni saját termékünket, illetve miért érdemes vásárokra járni friss vállalkozóként?

Ezekre a kérdésekre kapott választ a közönség a Népművészeti Egyesületek Szövetsége szakmai programján, Szabadkán, a Népkör Magyar Művelődési Központban. A rendezvény egyik előadója, a magyarországi Panyi Zsuzsi a "Mákgubó" marketing tanácsadó oldal és a "Panyizsuzsi" elnevezésű vállalkozás tulajdonosa a sikeres vállalkozás titkairól és hogyanjairól tartott előadást a jelenlévőknek.

„Csak olyanba érdemes belevágni, amit az ember nagyon-nagyon szeret. Ha félvállról veszi a termékét és azt mondja, jó, csináltam valamit, az biztos, hogy nem lesz sikeres. Azt gondolom, hogy dizájn szempontból a maximumot kell adni, és ehhez folyamatosan tanulni kell, mint a tervezési részét, mint hogy egyre ügyesebben és sikeresebben tudjuk a vállalkozásainkat vezetni."

Panyi Zsuzsi
Népkör Magyar Művelődési Központ
kézműves termék

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.