Ugrás a tartalomra

Kinevezte kabinetjét Kosovska Mitrovica északi részének új polgármestere

2023.05.24
07:25
2023.05.24
07:50
Forrás
Tanjug
Kosovska Mitrovica északi részének újonnan kinevezett polgármestere, Erden Atić négy osztályigazgatót nevezett ki kabinetjében – mondta el a Tanjugnak Skender Sadiku, a Mitrovica Polgári Kezdeményezés önkormányzati képviselője.

A bosnyák nemzeti közösségből származó Anesa Čolakovićot nevezték ki az ifjúsági, kulturális és sportosztály részlegigazgatójának, míg a közösségekért felelős osztályt Jeton Rahmani, az egyiptomi közösség képviselője fogja vezetni.

A szerb nemzeti közösségből Vid Janićijević lett az oktatási osztály igazgatója, az albán nemzeti közösségből pedig Shenaj Llapashticat a kataszteri osztály igazgatójává nevezték ki.

Kedden Kosovska Mitrovica északi részén az önkormányzati épületen kihelyezték Koszovó zászlaját a bejárati ajtó fölé. Míg Erden Atić, Észak-Mitrovica újonnan megválasztott polgármesterének eskütétele napján a legfelső emelet teraszára került ki a zászló.

Koszovó
Kosovska Mitrovica
Erden Atić
új polgármester
kinevezés

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.