Ugrás a tartalomra

Újabb orosz tüzérségi támadások érték a herszoni területet

2023.05.24
17:25
2023.05.24
17:31
Forrás
index.hu, hirado.hu
A régiót 64 tüzérségi csapás érte, és összesen 271 tüzérségi lövedék csapódott be - számolt be a helyi közigazgatás vezetője.

Herszon városában több lakónegyedet, valamint infrastrukturális létesítményt is lőttek az oroszok. A csapásokban két ember meghalt, három ember megsérült, 91 embert pedig evakuálniuk kellett. Szerda délelőtt pedig számos ukrán régióban légiriadót rendeltek el. A jelentések szerint az ukránok attól tartanak, hogy az orosz haditengerészet rakétákat lőhet ki a Fekete-tengerről.

Az orosz erők nagyszámú drónt lőttek le a dél-oroszországi Belgorod térségében – állítja a helyi kormányzó. A drónokat az éjszaka folyamán semmisítették meg, az egyik légi támadóeszköz egy robbanószerkezetet dobott le. A tisztviselő szerint a támadásnak nincsenek sérültjei, de közigazgatási épületek, házak és autók rongálódtak meg.

orosz-ukrán háború

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.