Ugrás a tartalomra

Két kisfiú tűnt el az apatini Duna-parton

2023.05.30
08:07
2023.05.30
08:16
Forrás
Szerbiai RTV
Két kiskorú fiú tűnt el tegnap délután az apatini Duna-parton.

A Szerbiai RTV nem hivatalos információi szerint a parton megtalálták a kerékpárjaikat. Keresésük folyamatban van, bekapcsolódtak a búvárok is, de a folyó magasabb vízállása és a rossz látási viszonyok nehezítik a munkát. A kilenc és a tízéves fiút utoljára a Kajak Klub közelében látták tegnap 14 óra körül, azóta nyomuk veszett.

A család közzé tette a fiúk fényképét, és arra kérik a polgárokat, hogyha látták a gyerekeket, vagy valamiről tudomásuk van, hívják a 061/1476-221 telefonszámot vagy a rendőrállomást.

kisfiú
Apatin
Duna-part

Most

16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.
15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 16:09

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.