Ugrás a tartalomra

Az adai strandfürdő egy újdonsággal kedveskedik a csobbanni vágyóknak

2023.06.01
12:48
Forrás
Pannon RTV
A napokban elkezdték a nyitott medencék feltöltését az adai strandfürdőben – emelte ki Juhász Tibor.

Az Adica Üdültetési Közvállalat igazgatója elmondta: az időjárás közbeszólt, június elejére tervezték a nyitást, így viszont az időpont június közepére, várhatóan 15-ére tolódik. Ami biztos, hogy idén egy meglepetés is várja majd a csobbanni vágyókat.

„Június végéig befejeződik az a befektetés, amely arról szól, hogy az ún. nyugdíjas medencébe vagy csúszdás medencébe termálvizet fogunk engedni, ami azt jelenti, hogy júniustól szeptemberig, amíg a nyitott strandfürdő nem zárul be az odalátogatók ezt a 30 fokos gyógyvizes termálmedencét tudják használni. Szeptembertől továbbra is a wellnessbe látogatók tudják majd használni ezt a nyitott medencét” - mondta Juhász Tibor.

Ada
Juhász Tibor
adai strandfürdő

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.