Ugrás a tartalomra

Megölte családját, majd öngyilkos lett egy férfi Pancsova közelében

2023.06.06
12:09
2023.06.06
13:20
Forrás
Szerbiai RTV
Információk szerint orosz állampolgárokról van szó.

Kioltotta felesége és gyermeke életét, majd ezután magával is végzett egy középkorú férfi a pancsovai Kotež településen. A pancsovai Felső Ügyészség közleménye szerint orosz állampolgárokról van szó.

A gyanú szerint az 51 éves férfi éles tárggyal, valószínűleg késsel megölte egy évvel fiatalabb feleségét és 2014-es születésű gyermekét, majd felakasztotta magát. Az ügyészség boncolást rendelt el.

Nem hivatalos értesülések szerint az orosz állampolgárságú család tavaly költözött Pancsovára, rendelkeztek vízummal és itt tartózkodási engedéllyel is. A lakás tulajdonosa elmondta, hogy soha semmilyen gond nem volt velük, a szülők orvosok voltak. A nő viszont az utóbbi időben arra panaszkodott, hogy a férje depressziós.

gyilkosság
öngyilkosság
Pancsova
család

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.