Ugrás a tartalomra

Embercsempész bandát számoltak fel Csongrád-Csanád vármegyében

2023.06.08
10:13
Forrás
police.hu
Csaknem egy éve tevékenykedő embercsempész bandát számoltak fel a nyomozók Csongrád-Csanád vármegyében - közölte a magyar rendőrség csütörtökön a honlapján.

A gyanú szerint a helyi banda tavaly nyár óta rendszeresen szervezte meg és irányította illegális migránsok csempészését és továbbszállítását Csongrád-Csanád vármegyében. A nyomozók azonosították a társaság tagjait, akiket összehangolt akció keretében szerda reggel elfogtak, és előállítottak.

A kutatások során a rendőrök több, nagy értékű autót, valamint készpénzt és mobiltelefonokat foglaltak le. A gyanúsítottak ellen bűnszövetségben elkövetett embercsempészés bűntette miatt indult eljárás, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Magyarország
embercsempész

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.