Ugrás a tartalomra

Rendőröket keresnek - kiírták a pályázatot gyakornokok felvételére

2023.07.31
16:06
2023.07.31
16:19
Forrás
Hét Nap
A Szerb Köztársaság Belügyminisztériumának közleménye.

A Belügyminisztérium Rendőrségi Alapképzési Központja 2023. július 27-én 1100 egyenruhás, rendőri feladatok ellátásához szükséges szakmai képzésben részesülő gyakornok felvételére írt ki pályázatot, a Szerbia területén található 27 rendőrállomáson betöltendő helyekre - írja a Hét Nap

A megszabott feltételeknek eleget tevő pályázók 2023. augusztus 11-éig jelentkezhetnek a lakhelyükhöz legközelebbi rendőrkapitányságon.

Az 1100 gyakornokból 550 személy egyenruhás rendőri feladatköri, 300 személy közlekedési rendőri, 250-en pedig határrendészeti beosztásba kerülnek. A gyakornoki helyekre pályázóknak a jelentkezéskor nyilatkozniuk kell arról, hogy a felajánlott munkakörök közül melyikre vonatkozó szakmai képzésen kívánnak részt venni.

A pályázat feltételeiről részletesen a Belügyminisztérium (www.mup.gov.rs), valamint a Rendőrségi Alapképzési Központ honlapján (www.copo.edu.rs) lehet tájékozódni.

rendőrség
pályázat
gyakornok

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.