Ugrás a tartalomra

Bombariadó miatt több mint tíz nagy repteret evakuáltak Franciaországban

2023.10.18
15:43
2023.10.18
15:48
Forrás
hirado.hu
A reggeli riadók Lille, Lyon, Nantes, Nizza, Toulouse és Beauvais, valamint Biarritz városának légikikötőit érintették.

Kora délután pedig újabb érintett repülőterekről írt a francia sajtó. A Le Parisien arról számolt be, hogy napközben az incidensek felülvizsgálata után több helyen újraindulhatott a reptéri forgalom. Az elmúlt napokban több bombariadó is történt az országban, fenyegetést kaptak franciaországi iskolák, illetve nemzetközi hírű intézmények, mint a Louvre múzeum vagy a versailles-i kastély.

bombariadó
evakuálták
Franciaország

Most

20:56, Frissítve: 07:18

Palicson is hódított a Semmelweis

Meghódította a mozikat Magyarországon a Semmelweis című film, erről tanúskodnak a magyar Nemzeti Filmintézet által még idén február közepén nyilvánosságra hozott adatok.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.