Ugrás a tartalomra

Megérkezett Freiburgba a TSC

2023.11.08
16:26
2023.11.26
17:22
Forrás
Pannon RTV
A Freiburg ellen lép pályára csütörtök este a TSC labdarúgó csapata az Európa-liga negyedik fordulójában Németországban. A topolyaiak célja, hogy meglepetést okozzanak és ponttal vagy pontokkal távozzanak a vendégszereplésről.

A TSC együttesének pedig van önbizalma, hiszen a szerbiai labdarúgó Szuperliga legutóbbi két mérkőzésén a Crvena zvezda otthonában döntetlent játszottak, a Čukaričkit pedig megverték Belgrádban. A Freiburg azonban nagyobb falat lesz és mindenképpen komoly favoritnak számít ezen az összecsapáson. A TSC-t Németországba stábunk is elkísérte. Freiburgból Dóró Alen tudósít.

Korábban a TSC labdarúgó csapatának gépe a bázeli reptéren landolt. A topolyaiak innen busszal utaztak tovább Freiburgba, ahol a csapat holnap este az Európa-liga negyedik fordulójában lép pályára a németek ellen.

A mérkőzés 21 órakor kezdődik. A csoportot három forduló után a West Ham vezeti, az ugyancsak 6 pontos Freiburgot megelőzve. A görög Olympiacos 4 ponttal a harmadik, a TSC pedig 1 pontot gyűjtve a negyedik helyen áll fél távnál.

A freiburgi út előtt Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója volt a Közügyek vendége.

Freiburg
Európa-liga
TSC

Most

11:34, Frissítve: 11:41

Kiadós csapadék kellene a földeken

A hirtelen érkezett és tartósan magas hőmérséklet, valamint a csapadék hiánya továbbra is megnehezíti a termelők helyzetét - mondják a Zenta környéki gazdák. Jelenleg a kártevőkkel is fel kell venniük a harcot.
21:59, Frissítve: 11:04

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.