Ugrás a tartalomra

Szünetel a víz- és gázszolgáltatás egyes szabadkai utcákban

2023.11.26
13:00
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat és a Szabadkai Gázművek Kommunális Közvállalat értesítése.

Szabadka
A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a vízrendszeren végzett munkálatok miatt november 27-én, hétfőn 8.00 és 16.00 óra között Szabadkán, a Újváros Helyi Közösségben szünetel a vízszolgáltatás a következő utcákban:
- a Lošinj,
- a Loznica,
- és a Balkan utcában.

A munkálatok befejezését követően átmenetileg zavaros lehet a vezetékes víz.

A Szabadkai Gázművek KKV értesíti a fogyasztókat, hogy a gázelosztó hálózaton végzett munkálatok miatt, november 27-én, hétfőn 9 és 13 óra között átmenetileg szünetel a földgázszolgáltatás a Lošinj, a Loznica és a Balkán utca területén.

A közvállalat közleményében kiemelik, hogy a munkálatokra a Belgrád – Budapest gyorsvasút építési projekt Újvidék – Szabadka – magyar államhatár szakaszán végzett építési munkák lehetővé tétele érdekében kerül sor. Hozzáteszik, hogy a Szabadkai Gázművek KKV ügyeletes szolgálatai hétfőn, valamint az azt követő napokon a nap 24 órájában a fogyasztók rendelkezésére állnak.

Az ügyeleti telefonszámok: 024/641-211 és 0800-100-202.

víz
Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat
Szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.