Ugrás a tartalomra

Varázslatos környékem - Díjátadó és csomagosztás Szabadkán

2023.12.07
18:04
2023.12.07
19:11
Forrás
Pannon RTV
Kihirdették a Bajnát és a Harcosok Sorakozója helyi közösségben meghirdetett fotópályázat eredményeit.

A versenyre több mint húszan jelentkeztek, akik közül többen ajándékban részesültek. Emellett a legkisebbek, mintegy 25-en, csomagot is kaptak Mikulás alkalmából. A fotópályázat címe a Varázslatos környékem volt.

Halasi Szabolcs, a VMSZ szabadkai Bajnát és Harcosok Sorakozója helyi szervezetének elnöke: „Az volt a cél, hogy bemutassák a saját környéküket. Ezért is adtuk azt a címet a fotópályázatnak, hogy a Varázslatos környékem. Itt tárgyi, természeti értékeket lehetett bemutatni, de akár csak egy olyan mindennapi pillanatot is, ami megfogta az embert abban a percben. Ez lehetett akár egy levélhullás, de lehetett éppen egy napsugár, ahogy visszatükröződik a pocsolyában.”

Halasi Szabolcs
Fotópályázat

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.