Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Szabadkai Egészségház

2024.02.25
15:28
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Egészségház értesíti a polgárokat, hogy február 26-a és március 1-je között a megszokott rend szerint dolgoznak az orvosi rendelők, kivéve:

A bajmoki orvosi rendelőben hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 7 órától 20 óráig fogadják a pácienseket. Szerdán a bajmoki rendelő 7 és 14 óra között tart nyitva.

A tavankúti orvosi rendelőt hétfőn, szerdán és pénteken 7 és 20 óra között látogathatják a betegek, míg kedden és csütörtökön 7 és 14 óra között fogadják a pácienseket.

Szabadka
egészségház

Most

21:59, Frissítve: 08:00

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.