Ugrás a tartalomra

Júniusban választások Magyarországon

2024.03.12
15:23
Forrás
Hirado.hu
Egy napon tartják az Európai Parlament magyarországi képviselőinek választását, valamint a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választását is Magyarországon.

A választások időpontját Sulyok Tamás magyar köztársasági elnök ma alaptörvényi kötelességének eleget téve tűzte ki - olvasható a Sándor-palota közleményében. Az első alkalommal egy időben tartandó választásokra 2024. június 9-én kerül sor.

választások
Magyarország

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.