Ugrás a tartalomra

Szubjektív – Szórád Ferenc fogyasztóvédő

2024.03.21
20:00
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Szórád Ferenc fogyasztóvédő, akivel a vásárlási szokásokról és a vásárlókat érintő átverésekről beszélgetünk, valamint fogyasztóvédelmi tippeket is adunk.

Miként hatott az infláció a vásárlási szokásainkra? Miért éppen az idős vásárlók a csalók célpontjai? Biztonságos-e Szerbiában az internetes vásárlás? Milyen témákkal fordulhatunk a fogyasztóvédőhöz?

Szubjektív

Most

11:06, Frissítve: 12:21

Felújult a kispiaci művelődési ház

Az átadáson jelen volt Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és delegációja, akik ezt megelőzően Martonosra és Magyarkanizsára is ellátogattak.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.