Ugrás a tartalomra

A legújabb gazdaságfejlesztési pályázatokat ismertették Magyarkanizsán (videó)

2016.12.15
08:54
A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatairól tartottak lakossági fórumot tegnap este Magyarkanizsán
A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatairól tartottak lakossági fórumot tegnap este Magyarkanizsán. Az egész Tisza-mentéről érkeztek érdeklődők. Magyarkanizsa Község területéről az elmúlt egy évben már mintegy 250-en nyertek támogatást. Sarnyai Ibolya vállalkozásához egy új fénymásolót szerezne be. Úgy gondolja, ha másnak sikerült, sikerülhet neki is. "Soha nem pályáztam, de hát látom, hogy mindenki pályázik, és többé-kevésbé sikeresen pályáznak a vállalkozók, megpróbálom én is."



A pályázati kiírásról, valamint a pályázati újdonságokról, közöttük az online űrlap kitöltési lehetőségéről is hallhattak a résztvevők. Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője: "Eddig is kellett e-mail, eddig is ki kellett számítógépen tölteni az űrlapot, bepötyögni a mondatokat, számokat. Ez a jövőben is így lesz, azzal, hogy egy online rendszerben fog működni." A magyarkanizsai fórumon Pásztor István, a VMSZ elnöke feltette a kérdést: hol vannak most azok, akik egy évvel ezelőtt váltig azt hangoztatták, hogy a támogatási pénzeket a párt már előre leosztotta. Most illene bocsánatot kérniük, vélekedett az elnök.
lakossági fórum
Magyarkanizsa
Prosperitati
gazdaságfejlesztés
pályázatok

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.