Ugrás a tartalomra

Adatbázis a szerbiai politikusok vagyonáról

2016.12.19
17:57
Adatbázis készül Szerbiában a politikusok vagyonáról
Adatbázis készül Szerbiában a politikusok vagyonáról. A kimutatás eredménye egy szervezett bűnözés és korrupció kutatásával foglalkozó hálózat, a KRIK oldalán olvasható. Egyelőre négy miniszter anyagi helyzetéről közöltek információkat. Kiderült, Dušan Vujović pénzügyminiszter igencsak jól áll: van két háza az Egyesült Államokban, három lakása Belgrádban, és egy a montenegrói tengerparton, Budván. Összesen mintegy ezer négyzetméternyi ingatlan tulajdonosa, ezek értéke pedig megközelíti a 3 millió eurót. Az egyik washingtoni ház például 8 szobás, és 4 fürdője is van. Aleksandar Antić bányászati és energetikai miniszter azonban nem dicsekedhet nagy vagyonnal a bemutatott információk szerint: csak egy kétszobás lakása van meg egy kis szőlőse. Rajtuk kívül Vladan Vukosavljević művelődési és tájékoztatási és Zoran Đorđević védelmi miniszter anyagi helyzetéről is tájékozódhatunk az oldalon. A lista várhatóan bővül a közeljövőben. (021.rs, krik.rs)
vagyon
politikus

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.