Ugrás a tartalomra

Egymilliárd eurós beruházást valósít meg a Szerbiai Kőolajipari Vállalat

2017.01.17
12:04
A következő három évben mintegy egymilliárd eurós beruházást valósít meg az ország területén a Szerbiai Kőolajipari Vállalat
A következő három évben mintegy egymilliárd eurós beruházást valósít meg az ország területén a Szerbiai Kőolajipari Vállalat. A cég vezérigazgatója, Kiril Kravcsenko Tomislav Nikolić államfővel tárgyalt hétfőn. A találkozón elhangzott, hogy a vállalat a kőolajszármazékok alacsony világpiaci ára ellenére tavaly megközelítőleg ugyanakkora bevételt valósított meg, mint 2015-ben. A Szerbiai Kőolajipari Vállalat tőkéjének több mint 56 százaléka orosz tulajdonban van, Szerbia részesedése 29,87 százalék, a többi pedig kisrészvényesek birtokában van. (MagyarSzó)
beruházás
Szerbiai Kőolajipari Vállalat

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.