Ugrás a tartalomra

Pályázat kezdő vállalkozóknak

2017.02.22
10:42
A szerbiai Gazdasági Minisztérium és a Szerbiai Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdetett kezdő vállalkozók számára
A szerbiai Gazdasági Minisztérium és a Szerbiai Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdetett kezdő vállalkozók számára. A kiírásban mindazok az egyéni vállalkozók, mikro- és kisvállalatok igényelhetnek pénzügyi támogatást, amelyeket 2016-ban regisztráltak a Gazdasági Cégjegyzékben. Azok a cégek, amelyek megfelelnek a pályázat feltételeinek, jogosultságot szerezhetnek vissza nem térítendő támogatásra a beruházás értékének 30 százalékáig. A fennmaradt összeget a Szerbiai Fejlesztési Ügynökség hiteléből finanszírozzák, 5 éves törlesztésre, egyéves nyugalmi időszakkal, 1,5%-os évi kamatlábbal bankgarancia esetén, illetve 3%-os kamatlábbal egyéb biztosítékok esetén. A teljes beruházás összege vállalkozók esetében 400 ezer-3 millió dinár, a jogi személyek esetében pedig 400 ezer-6 millió dinár. Előnyt élveznek azok a cégek, amelyeknek alapítói elvégezték a kezdő vállalkozók ingyenes képzését az akkreditált regionális fejlesztési ügynökségnél. A teljes pályázati anyag a www.privreda.gov.rs és www.fondzarazvoj.gov.rs honlapokon érhető el.
pályázat
vállalkozás
cég

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.