Ugrás a tartalomra

Kezdő vállalkozók számára szerveznek képzést Zentán (videó)

2017.03.19
12:34
Kezdő vállalkozók számára szervez ingyenes képzést március 22-én és 23-án Zentán a Városháza Zöld termében a Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség
Kezdő vállalkozók számára szervez ingyenes képzést március 22-én és 23-án Zentán a Városháza Zöld termében a Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség.  A képzés célja, hogy a potenciális vállalkozóknak olyan alapfokú ismereteket nyújtson, amelyek egy saját üzlet megindításához szükségesek. A résztvevők a tanfolyam elvégzéséről elismervényt is kapnak, amelyet később a különféle pályázatokhoz is mellékelni tudnak. Harmat Zsóka, munkatárs, Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség: „Az első napon leginkább az üzleti életnek a kielemzéséről és a piackutatásról lesz szó, a második napon pedig az üzleti ötletnek az üzleti tervvé való átalakításáról beszélünk, gyakorlati tapasztalatokkal szélesítve a tanfolyamot, ezen túl pedig kapnak egy kézikönyvet is, ami segít nekik később az üzleti ötletük kidolgozásában.” pannonreg kepzes 1 Az ingyenes tanfolyamra nemcsak a zentaiakat, hanem a környékbeli települések lakóit is várják. Jelentkezni a harmat.zsoka@gmail.com e-mail címen vagy a 063/7-002-140-es telefonszámon lehet. A Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség és az ELDE Ügynökség március 20-án, hétfőn 14 órától Elszántság, tetterő, derűlátás címmel üzleti tanácskozást is szervez a zentai Alkotóházban. Detki Eleonóra, tulajdonos, Elde Ügynökség: „Az összejövetel célja elsősorban a női vállalkozások fejlesztése, ösztönözni a nőket arra, hogy vállalkozást indítsanak.” pannonreg kepzes 2 A rendezvényen, amelynek szakmai partnere a Szerbiai Üzletasszonyok Egyesülete, az érdeklődők választ kaphatnak arra, hogyan juthatunk el a sikeres vállalkozásig, illetve több sikeres üzletasszonnyal is megismerkedhetnek.



Zenta
Pannonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség
ELDE Ügynökség
kezdő vállalkozás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.