Ugrás a tartalomra

Önnek mennyit fizetnek, amikor ünnepek idején dolgozik?

2017.04.14
10:37
Az ünnepek alatti munkát a foglalkoztatók fizessék meg a törvénnyel összhangban - erre figyelmeztet Aleksandar Vulin munkaügyi és szociálpolitikai miniszter
Az ünnepek alatti munkát a foglalkoztatók fizessék meg a törvénnyel összhangban - erre figyelmeztet Aleksandar Vulin munkaügyi és szociálpolitikai miniszter. Bejelentette, hogy a felügyelőség az ünnepek után ellenőrizni fogja a munkáltatókat, megvizsgálják, hogy a foglalkoztatottaknak kifizették-e a törvénnyel előírt bért. Az Államiság napja után kiderült, hogy az ellenőrzött munkáltatók közül 47, vagyis a 18 százalékuk nem fizette ki a megfelelő bért az ünnep idejére. Az a cél, hogy ilyen ne forduljon elő, ezért továbbra is szigorúan ellenőriznek - mondta Vulin. (Tanjug, 021.rs)
munka ünnepek idején
ellenőrzések

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.