Ugrás a tartalomra

Magyarország kiemelt számú kiállítóval képviselteti magát az újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron

2017.05.13
15:09
A magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjához kapcsolódóan Magyarország kiemelt számú kiállítóval van jelen az újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron
A magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjához kapcsolódóan Magyarország kiemelt számú kiállítóval van jelen az újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron. Mintegy ötven kiállító képviseli az anyaországot - hangsúlyozta Fazekas Sándor magyar földművelésügyi miniszter szombaton Újvidéken, miután megnyitotta a magyar pavilont. Az élelmiszeripari termékektől kezdve egészen a mezőgazdasági gépekig, a magyar élelmiszer-gazdaság szinte valamennyi területe képviselteti magát a szerbiai seregszemlén - tette hozzá a tárcavezető. Fazekas Sándor kiemelte: az a cél, hogy „a vajdasági magyar, illetve a szerbiai termelők a magyar mezőgazdaság technológiai termelési hátteréhez tudjanak kapcsolódni, hogy azokat a gépeket, megoldásokat át tudják venni, amelyek az Európai Unión belül is bizonyítottak, és amelyeknek köszönhetően a magyar gazdaság is versenyképes”. (MTI)
Újvidék
Fazekas Sándor
Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.