Ugrás a tartalomra

Június 5-én kezdik a mezőgépek tűzvédelmi ellenőrzését

2017.05.29
14:48
Magyarkanizsa község településein június 5-én kezdik meg az aratásban résztvevő mezőgépek tűzvédelmi ellenőrzését
Magyarkanizsa község településein június 5-én kezdik meg az aratásban résztvevő mezőgépek tűzvédelmi ellenőrzését. A kombájnoknál kötelező a 9 kilogrammos hitelesített tűzoltó készülék, az ásó, a lapát, a szikrafogó és az elsősegélydoboz, míg a traktoroknál a 2 vagy 3 kilogrammos hitelesített tűzoltókészülék és a szikrafogó. Az akkumulátorokat és egyéb elektromos vezetékeket szigetelőanyaggal kell beborítani. A Községi Tűzoltó Szövetség szakbizottsága más-más napokon várja a gazdákat a község területén. Völgyes és Orom (június 5.), Tóthfalu és Velebit (június 6.), Oromhegyes (június 7.), Magyarkanizsa és Adorján (június 8.), Martonos és Kishomok (június 9.), Kispiac (június 12.) és Horgos (június 13.). Június 14-én és 15-én pótnapot tartanak azok részére, akik indokolt okokból nem tudták elvégeztetni gépeik ellenőrzését. A kombájnok ellenőrzésének díja 2.200, a traktoroké 1.200 dinár, amit a helyszínen fizethetnek ki a gépek tulajdonosai.
Magyarkanizsa
mezőgépek
tűzvédelmi ellenőrzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.