Ugrás a tartalomra

Tovább fokozódik az ellentét Magyarország és Horvátország között

2015.10.10
09:29
„Magyarország Európa vakbele” - egyebek mellett ezt nyilatkozta Zoran Milanović horvát miniszterelnök - olvasható a horvát index
„Magyarország Európa vakbele” - egyebek mellett ezt nyilatkozta Zoran Milanović horvát miniszterelnök - olvasható a horvát index.hr honlapon. Erre reagált Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter, aki szerint a horvát kormányfő megsértette Magyarországot, a magyar embereket. „Senki sem engedheti meg magának, hogy Magyarországról ilyen hangnemben beszéljen” - tette hozzá. Szijjártó Péter úgy véli, aki ilyet mond, „az nem méltó egyetlen európai ország vezetésére sem”. A nyilatkozat kapcsán bekérették a horvát nagykövetet. (MTI)

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.