Ugrás a tartalomra

Megnőtt a forgalom a szerbiai utakon

2015.12.25
06:07
A szerbiai utakon megnőtt a forgalom az ünnepek idején, a határátkelőkön és az autópálya fizetőkapuinál egyre hosszabbak a sorok - közölte ma reggel a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség
A szerbiai utakon megnőtt a forgalom az ünnepek idején, a határátkelőkön és az autópálya fizetőkapuinál egyre hosszabbak a sorok - közölte ma reggel a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. Arra kérnek mindenkit, hogy óvatosan vezessenek és legyenek türelmesek. Horvátország felé a batrovci átkelőn a Szerbiába való belépéskor 30 perc a várakozás, kilépéskor pedig ennél hosszabb. A horgosi átkelőn mindkét irányban mintegy 30 percet kell várni, de a nap folyamán torlódásokra kell számítani. A többi határátkelőn zavartalan a közlekedés. A Szerbia Útjai közvállalat megnöveli a dolgozók számát a fizetőkapuknál az ünnepek idején, hogy így csökkentsék a várakozást. Közleményükben arra kérik az autósokat, hogy lehetőség szerint készítsék el az útdíj pontos összegét, illetve hogy legyen náluk aprópénz, mert így is csökkenthetik a várakozási időt. (Vajdaság MA)

Nincs tömeg a magyar–szerb határátkelőkön

2015. december 25., 08:25

Nincs sor jelenleg a Röszke–Horgos határátkelőn sem a Szerbiába, sem a Magyarországra tartóknak nem kell várakozniuk. A személygépkocsiknak mindössze az ellenőrzés idejére kell megállniuk. Tegnap még többórás volt a várakozás a határátkelőnél, ma reggelre azonban megszűnt a torlódás. A határon csupán pár autóbusz sorakozott fel, de az ellenőrzés itt is gyorsan halad gyorsan halad.

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.