Ugrás a tartalomra

Gyilkossági kísérlet a Bajsa és Lipár közötti útszakaszon

2014.02.23
15:00
Minősített gyilkossági kísérlet gyanúja miatt a szabadkai rendőrség őrizetbe vette a Topolya környéki 21 éves T
Minősített gyilkossági kísérlet gyanúja miatt a szabadkai rendőrség őrizetbe vette a Topolya környéki 21 éves T.O.-t és a 30 éves Cs.D.-t. A belügyi szervek közleménye szerint a két gyanúsított szombat éjszaka fél 2-kor, a Bajsa és Lipár közötti útszakaszon egy 21 éves lipári személynek életveszélyes sérüléseket okoztak. A sértettet az újvidéki Klinikai Központba szállították. A rendőrségi közlemény nem ad információt arról, hogy az elkövetők mivel okozták a sérüléseket.

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.
07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.