Ugrás a tartalomra

Kiárusításba kezdett a szerb drogkirály

2014.09.13
08:57
Belgrádi ingatlanjainak kiárusításába kezdett Dragoslav Kosmajac, akit Aleksandar Vučić kormányfő a legnagyobb szerbiai drogkereskedőnek nevezett
Belgrádi ingatlanjainak kiárusításába kezdett Dragoslav Kosmajac, akit Aleksandar Vučić kormányfő a legnagyobb szerbiai drogkereskedőnek nevezett. A Blic forrásai szerint a titkosított értékesítéssel egy belgrádi ügynökséget bízott meg Kosmajac fia. A drogkereskedő épületeit és telkeit csak kiválasztottaknak ajánlják fel. Már érdeklődők is vannak, mégpedig néhány külföldi - írja a napilap. A jelenlegi legnagyobb szerbiai drogkereskedő az elkobzástól tart, ezért igyekszik megszabadulni az ingatlanvagyonától, vagyis pénzzé tenni azt. Dragoslav Kosmajac egy fővárosi kastélyban élt, de miután Vučić bűnözőnek nevezte, a drogkereskedő Montenegróba költözött. A belgrádi ingatlanvagyonának értékét több mint négymillió euróra becsülik. (Blic)

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.