Ugrás a tartalomra

Vučić: Szigorúbb büntetés a pedofiloknak

2016.07.14
10:15
Szigorúbb büntetés és gyorsabb bírósági eljárás vár a pedofilokra - jelentette ki a kormányalakítással megbízott Aleksandar Vučić
Szigorúbb büntetés és gyorsabb bírósági eljárás vár a pedofilokra - jelentette ki a kormányalakítással megbízott Aleksandar Vučić. Az erőszakos viselkedéssel szembeni büntetések szigorításának a tervét pénteken mutatja be az igazságügyi és a belügyminiszter."Drasztikusan megváltoztatjuk ezeket a törvényes előírásokat, sokkal erősebb bűnvádi és nagyon fenyegető szabálysértési felelősséget fogunk bevezetni, ami azt jelenti, hogy sokkal súlyosabb következményekre számíthat az, aki úgy gondolja, hogy erőszakot akar elkövetni családon belül, vagy azon kívül” – mondta Vučić. 2013 óta egyébként, - amikor létrehozták a pedofilok és a kiskorúakat megerőszakolók regiszterét - csupán négy személy nevét jegyezték be, mivel ennyi jogerős ítélet született e téren. (Szerbiai RTV)
Aleksandar Vučić
büntetés
pedofil

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.