Ugrás a tartalomra

Egy hároméves kislány elrablása ügyében nyomoznak

2017.02.25
16:47
Vélhetően gyermekrablás történt ma Új Belgrádban
Vélhetően gyermekrablás történt ma Új Belgrádban. A rendőrség egy polgári bejelentés alapján nyomoz ismeretlen tettes után, aki erőszakkal betuszkolt az autójába egy hároméves kislányt. A szerb Belügyminisztérium arra kéri a lakosokat, hogy amennyiben látták a fekete, Mini Countryman típusú osztrák, W09583F rendszámú gépkocsit, azonnal jelentsék a 192-es telefonszámon vagy a legközelebbi rendőrállomáson. A rendőrséget értesítő személy szerint a három év körüli kislányt az Oton Župančić utca 20-as számú ház előtt látták utoljára. A kocsiról fényképet is készített, amit átadott a rendőrségnek. A bejelentés után széleskörű hajtóvadászat indult a Mini Countryman után, riasztották a határátkelőkön szolgálatot teljesítő rendőröket is, amennyiben a feltételezett emberrabló megpróbálná külföldre vinni a gyermeket. (Vajdaság Ma) elrabolt kislany auto rendszam
fotó
nyomozás
gyermekrablás
szemtanú

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.