Ugrás a tartalomra

Letartóztatás bankkártyákkal való visszaélés miatt

2017.05.21
07:47
A belgrádi Belügyi Titkárság dolgozói letartóztattak három bolgár nemzetiségű polgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy belgrádi bankautomatára úgynevezett skimmert szereltek, amely segítségével jogtalanul hozzá lehet jutni a bankkártyák pin kódjához – közölte a szerbiai Belügyminisztérium
A belgrádi Belügyi Titkárság dolgozói letartóztattak három bolgár nemzetiségű polgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy belgrádi bankautomatára úgynevezett skimmert szereltek, amely segítségével jogtalanul hozzá lehet jutni a bankkártyák pin kódjához – közölte a szerbiai Belügyminisztérium. A rendőrség a gyanúsítottak által bérelt két lakás átkutatásakor még öt rámára szerelt skimmert, valamint négy bankkártyát, bankkártya-olvasót, két hordozható számítógépet, és más segítőeszközt talált. Hamisítás, a bankkártyákkal való visszaélés, valamint a hamisításhoz használt eszközök készítése, beszerzése, és ezek más személyeknek való eljuttatásának a gyanúja miatt letartóztatták a három bolgár személyt. A gyanúsítottak ellen bűnvádi feljelentést tesznek, és átadják őket az első belgrádi alapfokú ügyészségnek, olvasható a közleményben. (Magyar Szó)
bankkártya
hamisít
bolgár

Most

16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.