Ugrás a tartalomra

Meghalt a benzinkúton meglőtt lány

2017.05.30
07:25
Belehalt sérüléseibe a benzinkúton meglőtt 19 éves lány
Belehalt sérüléseibe a benzinkúton meglőtt 19 éves lány. Csütörtökről péntekre virradó éjjel rabolták ki NIS egy Belgrád környéki benzinkútját, amelynek során megsebesítettek egy fiatal, ott dolgozó 19 éves lányt. A benzinkúton a fegyveres rabló megjelenésének a pillanatában három munkás tartózkodott. A támadó tuszkolni kezdte a dolgozókat, majd elsütötte a fegyverét, súlyos fejsérüléseket okozva a lánynak. A mentősök a Sürgősségi Központba szállították az áldozatot. Az orvosok igyekezete nem bizonyult elegendőnek élete megmentéséhez, tegnap este belehalt sérüléseibe. A benzinkút pénztárában mindössze 10 ezer dinár volt a fegyveres rablás pillanatában. Az elkövetőt még keresi a rendőrség. (Magyar Szó Online)

Fegyveres rablás egy belgrádi benzinkútnál

2017.05.26.

Fegyveres rablás történt tegnap késő éjjel egy belgrádi üzemanyagtöltő-állomáson. A benzinkút egyik alkalmazottja súlyosan megsérült. A bűncselekmény 22 óra 35 perckor történt a Niš felé vezető autópályán, a NIS Petrol kútnál, amikor egy ismeretlen személy berontott a töltőállomásra, fejbe lőtte az ott dolgozó munkást, majd elmenekült. A fiatal nőt életveszélyes sérüléssel szállították a helyi sürgősségi központba. A rablás idején több alkalmazott is dolgozott a benzinkúton, de senki más nem sérült meg. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az elkövető után. (RTS)
benzinkút
lövés
halálos áldozat

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.