Ugrás a tartalomra

A magyar Attraction nyerte a Britain's Got Talent döntőjét

2013.06.09
14:42
Győztek az Attraction táncosai a világ egyik legismertebb tehetségkutatóján, a Britain's Got Talenten
Győztek az Attraction táncosai a világ egyik legismertebb tehetségkutatóján, a Britain's Got Talenten. A magyar árnyékszínház tagjai elérték azt, ami eddig egyetlen külföldi csapatnak sem sikerült, és megnyerték a milliók által követett televíziós tehetségkutatót. Magyarországon nem kellettek, Nagy-Britanniát viszont meghódították az Attraction táncosai. A csapat semmit sem bízott a véletlenre. Két lenyűgöző produkció után a harmadikkal is könnyekig hatották meg a brit nézőket. 250 ezer fontot, azaz 87 millió forintot vághattak zsebre fődíjként. A csapatot Szűcs Zoltán, az egykori Hip Hop Boyz egyik táncosa hozta össze, és az elődöntők során adott interjúkban többször is elmondta, éjt nappallá téve dolgoztak, a legkevésbé sem kímélve magukat azért, hogy estéről estére a megszokott színvonalon mutassák be a különleges árnyjátékokat. httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Coff9RlpXfQ A londoni fogadóirodák már a műsor előtt első számú esélyesnek kiáltották ki a csapatot. Sok internetes kommentelő is azon a véleményen volt, hogy egy brit tehetségkutatót hazai sztárnak kell megnyernie. A nyomás ezért a döntő felé közeledve egyre nagyobb volt a csapaton. A show atyja, Simon Cowell azonban megvédte a magyarokat. Elmondta, mindegy, hogy honnan jöttek, ha ilyen elképesztő előadást tudnak bemutatni. A döntőben híres brit történelmi személyeket idéztek meg árnyjátékukban, köztük II. Erzsébet királynőt és Winston Churchillt, de megemlékeztek a 2012-es londoni olimpia sikereiről is. Brit sajtóértesülések szerint Simon Cowell le akarja szerződtetni a magyarokat Las Vegasba, hogy ott is bemutassák tehetségüket – tehetős turisták és a szórakoztatóipar nagyjai között, sokkal több pénzért.  

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.