Ugrás a tartalomra

December 15-én mutatják be az új Star Wars-filmet, az alcíme: Az utolsó jedi

2017.01.23
22:53
Star Wars: The Last Jedi, vagyis Star Wars: Az utolsó jedi lesz az új Csillagok háborúja-epizód címe - jelentette be hétfőn a Disney
Star Wars: The Last Jedi, vagyis Star Wars: Az utolsó jedi lesz az új Csillagok háborúja-epizód címe - jelentette be hétfőn a Disney. A tervek szerint a bemutatót december 15-én tartják. Ez lesz a nyolcadik epizód, és a második rész, amely a sorozat újraindítása, vagyis a 2015-ös Star Wars: Az ébredő Erő után a mozikba kerül. A filmet a brit Rian Johnson rendezi, és Leia hercegnő szerepében látható lesz benne a december végén váratlanul elhunyt Carrie Fisher is, akinek a jeleneteit még halála előtt leforgatták. A cselekményről nem árult el részleteket a filmstúdió, annyi azonban tudható, hogy szerepel a filmben a 7. epizódban megismert Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver és Lupita Nyong’o is. (hirado.hu)
Star Wars
nyolcadik epizód
Az utolsó jedi

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.